Nieuw: Grote verlichte bloempotten voor buiten - Ikala
Uit eigen voorraad | Gratis verzending vanaf €250 in NL | Klantenscore 9.3

Nieuw: Grote verlichte bloempotten voor buiten

Nieuw: Grote verlichte bloempotten voor buiten

WOW! Met grote verlichte bloempotten

Wist je dat grote verlichte bloempotten in je tuin erg populair zijn? Het zijn echte eyecatchers en natuurlijk wil je dat ook in je tuin naar voren laten komen! Een grote bloempot is al mooi om naar te kijken, maar als ze verlicht zijn geeft dat net dat beetje extra. Je zou het kunnen zien als de echte WOW! factor. Je hebt overdag een mooie grote bloempot in de tuin en zelfs in de avonduren kun je ervan genieten, dankzij de verlichting. Het is toch extra gezellig als je in de winter nog even naar buiten wil of als je in de zomer tot in de late uurtjes buiten wil zitten? Door de extra sfeer blijf je langer buiten en mocht je binnen zijn en je kijkt naar buiten, dan hebben de grote verlichte bloempotten een bepaalde aantrekkingskracht om te zorgen dat je toch naar buiten gaat. Zet er mooie vorstbestendige grote planten in, hang er pinda's of vetbollen voor de vogels in en je krijgt hele families van verschillende vogelsoorten op bezoek.


Met zorg gemaakt

De verlichte bloempotten zijn allemaal gemaakt van de beste kunststof en ze zijn ook extra stevig. Jij kunt hierdoor jarenlang genieten van de grote verlichte bloempotten. De potten hebben allemaal een mooi design, en zijn met zorg gemaakt en ook nog eens scherp geprijsd. Wij leggen je graag uit hoe het allemaal werkt. Zo werkt het verlichtingselement bijvoorbeeld met de standaard gloeilamp fitting (e27). Deze wordt al meegeleverd bij je bestelling. Je kunt hem vervolgens eenvoudig vervangen door een ledlamp (max. 11W) of door een trendy RGB(W) ledlamp met afstandsbediening. Hierbij is er wel een aandachtspunt en dat is dat je er even op moet letten dat de diameter van de lamp niet breder is dan het verlichtingselement. Iedere avond kun je weer naar buiten kijken of op je terras plaatsnemen en van deze mooie grote verlichte bloempotten genieten.


Jouw tuin verdient een verlichte bloempot

Als jij ook een mooie grote verlichte bloempot wil bestellen, dan kan dat nu bij Ikala. De pot wordt dan ook nog eens gratis thuisbezorgd. Bekijk daarom vandaag nog het hele assortiment, zodat jij een keuze kunt maken wat je graag wil voor je eigen tuin. Misschien heb je al een grote bloempot en wil je er nu een met verlichting. Het zal een mooie aanwinst zijn voor je tuin waar je iedere dag weer van gaat genieten. Maar eerst maar eens kijken waar je hem wilt plaatsen en welke kleuren dan mooi zijn. Laat je inspireren door het uitgebreide aanbod van Ikala en dan heb je zo je keuze gemaakt. Je tuin krijgt nog meer sfeer met deze mooie grote verlichte bloempotten, dus wacht niet langer, maar ga nu het aanbod bekijken. Jouw tuin verdient het om alle aandacht te krijgen en daar kun jij dan weer extra van genieten.

Tip: Verander je nieuwe verlichte bloempot in een multicolor spektakel

De warm witte verlichting van onze bloempotten is natuurlijk al heel sfeervol en als je wat extra's wilt, overweeg dan een ledlamp met afstandsbediening. Je transformeert jouw verlichte bloempot in een ware lichtshow met unieke kleuren en subtiele overgangen. Neem eens een kijkje bij Applamp.nl, want daar vind je een grote collectie lampen van verschillende sterktes en met uiteenlopende functies. Met de bijgeleverde afstandsbediening kan je zelfs meer lampen indelen onder verschillende groepen. Dus je kan bijvoorbeeld ook je tuinverlichting daar mee bedienen en zelfs je toffe design lamp in de woonkamer. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »