Grote bloempotten voor buiten: Maak je tuin bijzonder! - Ikala
Uit eigen voorraad | Gratis verzending vanaf €250 in NL | Klantenscore 9.2

Grote bloempotten hebben hét!

Grote bloempotten hebben hét!

Grote bloempotten voor buiten

Ben je op zoek naar een grote bloempot voor buiten? Gelukkig hoef je dan niet meer verder te zoeken, want bij Ikala worden deze nu aangeboden. Heb je wel eens stilgestaan bij de kleur bloempot die je gaat kiezen voor je eigen tuin? Voordat je een keuze gaat maken, is het belangrijk om te weten wat de betekenis is van bepaalde kleuren. Als je bijvoorbeeld een grote witte bloempot voor buiten kiest, dan zal deze rust uitstralen en zij is ook goed te combineren met andere kleuren. Alle planten die je in deze potten plaatst, zullen extra fris ogen en er ook levendig uit zien. Als je een donkere achtergrond hebt, dan valt wit natuurlijk goed op en dat is extra mooi om naar te kijken. Voor een andere uitstraling kun je het witte ook combineren met groen of turquoise. Het beste kan er gekeken worden naar een goede balans tussen de kleuren in de tuin en de kleuren in de accessoires op je terras bijvoorbeeld. De grote bloempotten voor buiten die je hier worden aangeboden, zijn allemaal UV bestendig en ook kun je ze eenvoudig schoonmaken.

 

Meer sfeer met grote bloempotten

Als je toe bent aan wat meer sfeer in de tuin, kies je toch ook voor een grote bloempot voor buiten? Ze zijn namelijk allemaal ideaal om te zorgen voor meer sfeer en bij Ikala vind je een uitgebreide collectie waar je direct verliefd op zult worden! Er worden je veel kleuren, vormen en maten aangeboden en doordat er volop keuze is, kun je helemaal zelf beslissen met welke kleuren je meer sfeer gaat creëren in je tuin. De grote bloempotten van Ikala zijn van kunststof gemaakt en daarom kunnen de potten ook geleverd worden tot een maat van 140 cm. Heb je daar de ruimte voor op je terras bijvoorbeeld? Dan zal dit een echte blikvanger zijn! Maar ook kleinere maten en opvallende kleuren kunnen hier besteld worden. Het wordt al snel gezelliger op je terras als je voor gekleurde bloempotten kiest. Het is dan ook mooi om een paar kleuren met elkaar te combineren.

 

Kies jouw nieuwe grote bloempot!

Weet jij al welke grote bloempot voor buiten het gaat worden? Er zijn zoveel mogelijkheden, dat kiezen soms lastig kan zijn. Neem daarom de tijd om je hier te laten inspireren en zorg er dan voor dat je een balans kunt vinden in wat je mooi vindt en wat er in je tuin past. Als je meer rust wil, dan kan wit een goede keuze zijn. Maar ben je op zoek naar meer gezelligheid en wat meer opvallende items, dan zijn meerdere kleuren ook een echte aanrader. Kijk eens goed om je heen in de tuin welke kleuren er zijn en daar kun je de grote bloempot voor buiten op aanpassen. Als er vragen zijn, dan horen wij het graag. Wij zijn er om je te helpen bij het maken van een keuze voor een grote bloempot voor buiten.

 

TIP: Gebruik goede potgrond en geef regelmatig voeding

Om je mooie nieuwe planten de beste leefomgeving te bieden adviseren wij om goede potgrond te gebruiken met voldoende voedingstoffen, zoals potgrond met het RHP keurmerk. Dit zorgt ervoor dat de plant een goede start kan maken in je nieuwe Ikala bloempot. Geef je plant ook regelmatig voeding, want de voeding uit de potgrond zal na een aantal weken verbruikt zijn. Op de website van Pokon vind je uitgebreide informatie over plantenvoeding.
 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »