Gratis bezorging va € 59 | Betaal achteraf | Gratis retour | Met echte winkel

Over OnsPassie voor bloempotten

Alle producten uit onze winkel importeren wij uit Europese landen. Hier zijn wij dan ook regelmatig te vinden. In samenwerking met onze leveranciers zijn wij altijd op zoek naar de laatste trends en testen we continu nieuwe technieken met als doel om producten nog duurzamer te produceren. Alle kunststofsoorten, waaruit onze bloempotten worden gemaakt, zijn dan ook recyclebaar. Wij hechten hier veel waarde aan en motiveren fabrikanten ook continu om de duurzaamheid te blijven verbeteren. Naast duurzaamheid hebben wij ook een scherpe focus op de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten. We willen dat onze klanten zo lang mogelijk kunnen genieten van hun aankoop tegen een scherpe prijs.

Wij vinden het heel belangrijk dat onze klanten makkelijk en voordelig producten kunnen bestellen, maar ook de mogelijkheid hebben om de producten live te bekijken. Vandaar dat Ikala niet zomaar een webshop is, maar ook beschikt over een fysieke winkel. Een winkel die zelfs elke zondag geopend is. We begrijpen heel goed dat niet iedereen de mogelijkheid heeft om helemaal naar Den Dungen af te reizen, daarom hebben de verzendkosten in onze webshop zo laag mogelijk gehouden. Vanaf een orderbedrag van € 75,- bezorgen we alle bestellingen gratis thuis in zowel Nederland als België. We halen de bestelling zelfs weer gratis op!

Wij doen graag wat extra's voor onze klanten en geven advies op maat. Sommige klanten willen graag advies bij de inrichting van hun tuin en daar helpen wij graag bij. Soms betreft het custom kleuren voor grote afnemers, maar ook bij kleine projecten leveren we graag assistentie. We hebben inmiddels een aantal grote projecten succesvol afgerond en wij gaan nooit een uitdaging uit de weg. Heb je een speciaal project? Neem dan even contact met ons op en we gaan aan de slag voor je.  

Collectie 
Service
Links

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »