Mooie bloempotten & plantenbakken | Voor binnen en buiten - Ikala
Wij hebben t/m 7 aug vakantie. Profiteer nu van leuke kortingen! We blijven per mail bereikbaar.

Filters

Toepassing
Diameter
Hoogte
Kleur
Serie

Alle bloempotten en plantenbakken | Buiten & Binnen

bloempotten en plantenbakken voor binnen buiten

Mooi & Betaalbaar. Bloempotten, plantenbakken voor buiten én binnen.

Planten hebben een grote invloed op de sfeer van je woonkamer of tuin en bloempotten spelen hier een hele belangrijke rol in. Met een forse kamerplant in een mooie binnenpot krijg je dezelfde frisgroene look zoals buiten. En een serie plantenbakken buiten op je terras zal je tuin veel gezelliger maken. Wij zien steeds vaker dat onze plantenbakken voor binnen en buiten worden gebruikt om zo een overgang van tuin naar woonkamer te creëren. Met onze collectie plantenbakken is dat heel makkelijk te realiseren, want bijna alle bloempotten zijn geschikt voor binnen en buiten. Onze plantenbakken kan je het hele jaar buiten laten staan en de bloempotten voor binnen zijn allemaal waterdicht. Zet je de plantenbak buiten, dan moet je natuurlijk nog wel even gaatjes boren.

Het kopen van een plantenpot is niet altijd even makkelijk. Je hebt te maken met verschillende maten, kleuren en vormen. Als je al een plant hebt, dan is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. Houdt er rekening mee dat je nieuwe Ikala binnenpot minimaal 25% groter moet zijn de kweekpot. De plantenpotten waar planten in verkocht worden zijn bijna altijd te klein om ze goed in te laten groeien. De kleur van een bloempot voor binnen of buiten is heel bepalend voor de look van je woonkamer of tuin. Ga je voor een neutrale kleur zoals grijs of taupe of ga je voor een waar spektakel met potten in allerlei kleuren? Het voordeel van plantenbakken in een neutrale kleur is dat het veel makkelijker combineert met andere elementen van je living. Ga je voor bloempotten voor binnen in een opvallende kleur overweeg dan om de plantenpotten te combineren met leuke accessoires.

Al onze bloempotten zijn gemaakt van sterk en duurzaam kunststof, waardoor je er heel weinig onderhoud aan hoeft te plegen. Alle plantenpotten zijn bestand tegen ons strenge klimaat en zijn UV-bestendig. Een buitenpot maak je heel makkelijk schoon met de tuinslang of een vochtige doek. Het is wel belangrijk om je blikvanger op de juiste manier te vullen met hydrokorrels , worteldoek en potgrond. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »